To i Lunden

I søndags havde Stutteri Hole In One en forrygende dag på Jydsk Væddeløbsbane, hvor det blev til hattrick med Alongcameaspider, Whiskey In The Jar og Stand And Deliver. Stalden hviler ikke på laurbærrene. Nu på søndag går det løs på Charlottenlund Travbane. Her kan du læse Peter Rudbecks chancevurderinger.

– Alongcameaspider har taget starten i Århus fint, og jeg tror hun er klar til at gå en fin præstation igen. Kunsten senest var, ikke at bruge hende for hårdt, idet vi jo kendte starten på søndag, og det løste Birger perfekt.
Jeg har ingen kendskab til hverken Malmqvist eller Dubois-hestene, men med forbehold for disse, er hun umiddelbart en pæn chance. Det bliver første langrejse, men det vurderer jeg uden betydning. Hesten går spændt for som senest.

– The Negotiator har fået et godt startspor i en prøve med flere gode heste. Feltet virker jævnbyrdigt, og jeg håber, hun får et godt løb i ryg. Lykkes dette har hun en rigtig hvas speed – bare den ikke bliver fyret af for langt ude fra. Målet er selvfølgelig en kvalifikation til Dansk Hoppe Derby. Skulle det ikke lykkedes, er det ingen katastrofe. Hesten har trods alt kun 9 starter på sig. Til forskel fra de seneste starter bliver hun lettet lidt i balancen foran, og kommer til at gå uden bagsko. Formen er så fin som den kan være pt., og hun trænede optimalt i et intervaljob med Stand And Deliver i går aftes (onsdag red.). Vi håber det rækker til en placering blandt de 3 – 4 første, siger Peter Rudbeck.