Chancevurderinger til JVB og Jägersro

Søndag starter Whiskey In The Jar i 3-års Grand Prix-prøverne, mens Stand And Deliver tirsdag starter på Jägersro. Her får du Peter Rudbecks chancevurderinger.

– Whiskey har vi forsøgt med nyt bid og check, og det gør, at han virker mere regulerbar i træning – men et er træning og løb noget andet. Vi håber, han bruger kræfterne rigtig, og gør han det, er han en lille triochance. Målet er klart at kvalificere os til finanlen, og er han ikke mere regulerbar end tidligere, er distancen bestemt ikke en fordel.

Stand er med en førstepræmie på 300.000 SEK., selvfølgelig i hårdt selskab og specielt første volte virker lidt skarpere end på Halmstad – og vi har samtidig fået Løvgrens hest 20 meter billigere ind i forhold til senest.

Vi håber på et løbsoplæg ala Halmstad, og kommer med en hest i topform. Vi drømmer selvfølgelig om en sejr, men realistisk set er en placering i top 4 også ok, blot han går godt igen. Vi har en hest i rivende udvikling, siger Rubeck.