Tempotorsk i Harald Lunds Mindeløb

Det gik desværre som Peter Rudbeck frygtede. Stand And Deliver blev Tempotorsk i Harald Lunds Mindeløb.

Derbyvinderen havnede som sidste hest undervejs, Birger fik lokket en konkurrent ud foran sig på sidste langside, som desværre ikke havde den bedste dag. Ned imod sidste sving er kusken tvunget til at satse indenom, for ikke at skulle ude i 4 – 5 spor sidste sving rundt. Midt på opløbet opstår der næsten et sejrsgivende hul, men Birger fair som han er vælger at blive bag heste og kommer først frem mellem heste med 50 meter til mål og kommer i mål med alle talenter sparet og forhåbentlilg har vi dem i behold til næste start.

Se- eller gense løbet TRYK HER

Birger Jørgensen mener, parret havde vundet med 20 meter, hvis sporet havde været bedre. LÆS HER