Rudbeck knap tilfreds Grand Prix-søndagen

Peter Rudbeck ser tilbage på en Grand Prix-søndag, hvor det ikke gik helt som forventet.

– Jeg var faktisk ikke tilfreds med Along. Hun har lovet meget mere end det her, men har været lidt op og ned i træningen på det seneste – og desværre heller ikke fældet helt af endnu, hvilket indikerer at der er et eller andet der driller. Tjekker hals og blodprøve på hende og tager det videre forløb derfra.

The Negotiator blev ifølge Bent involveret i en sammenkørsel i sidste sving i forbindelse med en galoperende hest, og blev først forsøgt bagom og derefter indenom med sammenkørsel til følge – og hesten var helt uforskyldt.

Whiskey var igen alt alt for hidsig, og vi er nødt til at forsøge ændringer på bid mv. for at gøre ham regulerbar. Lykkes dette ikke til de næste par starter, kommer hesten på salgslisten, idet andre så må prøve at udnytte hestens i øvrigt store talent.

Stand har taget starten på Halmstad mere end fint, og virker på mærkerne efter en lidt svagere præstation på lunden – hvor han som sagt for første gang i sin karriere var mærkbart træt efter et løb. Noget må have drillet, men det er heldigvis glemt igen, siger Rudbeck.