Søndagens chancer

I forbindelse med Jydsk 4-Årings Grand Prix på søndag bringer Stutteri Hole In One tre heste til start. Her får du Peter Rudbeck Jørgensens chancevurderinger:

1. løb Alongcameaspider har desværre fået et utrolig dårlig spor for en urutineret hest, men har trænet ok, og skal også nok gå et godt løb. Topformen gemmer vi til senere på sæsonen. Hun virker stabil blandt heste, og hun har en god triochance.

2. løb The Negotiator kom af mærkværdige årsager ikke med i GP’et,  men så i stedet med her i dette fine hoppefelt. Hendes lavere præmiesum har givet et indvendig spor, som forhåbentlig kan sikre hende en god rejse. Vi har behandlet hende for mindre halsproblemer efter 4 års prøverne og dette skulle være i orden. Vi prøver endvidere med PG-Sko i stedet for jernsko med såler samt måske et norsk hovedlag – såfremt en test onsdag falder positiv ud, da hun som tidligere nævnt blev for hidsig senest. Jeg føler ikke hendes form er helt på top endnu, hvilket blodprøver også har indikeret – selvom hendes indsat senest var ok. Skulle ændringerne falde heldigt ud, og hun fungerer, har hun på talent og klasse en triochance.

10. løb Whiskey In The Jar har haft en træningsperiode siden sidste start, og har trænet forbedret. Vi har fået et godt startspor, og selvom vi møder “toppen af poppen”, tror jeg vi med lidt held kan have en triochance. Hesten virker skarpere i træning, og kan Birger holde ham roligere undervejs – tror jeg han kan indeholde en god afslutning. Århus banen kan være et minus, men han har gået mange arbejder højre rundt i Skive uden problemer.