Staldrundfart

Her kan du læse sidste nyt omkring Stutteri Hole In One, hvor Rudbeck kommer rundt om de fleste heste i stalden.

– 1.14,7 er en rigtig  fin tid, synes bare Stand manglede energi og virkede træt efter løbet, hvad han ellers aldrig har gjort før. Det kan selvfølgelig være varmen etc., men vi tjekker lige hals og blodprøve for en sikkerheds skyld og vender stærkt tilbage. 🙂

Rumour er kontrolscannet i dag og det er gået meget fremad, men dyrlægen fraråder start i Jysk 4 års GP, så den står vi over og sigter benhårdt på at få ham klar til derbyet i stedet.

The Negotiator har vi kørt et par arbejder med og hun virker i fin stand, men mangler måske lidt form. Tror Århus er en fordel og jeg håber hun fra et godt startspor kan tage en top 4 placering, det er jo værd at bemærke,  at det er første gang fra første række, så vi skal måske have Bent ud i prøvestarterne. Vi kører med såler foran og uden bagsko, så prøver vi endvidere med en springrem samt et vatudtræk for første gang.

Whiskey og Along træner planmæssigt og kommer i GP Weekenden. (Along skal lige ud og prøve Skives nye fine bane mandag i et rutineløb)

Bad Moon Rising er gået til tilkøring hos Jan og alt forløber planmæssig og opførslen er indtil videre til UG.

På avlssiden er Ghana konstateret drægtig ved Muscle Hill og kontrolscannes næste mandag, hvor vi gerne skulle have hende hjem fra Ansager og Anacott kan scannes næste fredag, så selvom de har været lidt træge at få i gang i år ser det ud til at lykkes.