Stor triumf for stalden

Kungfufighting vandt Grand Circle 3-års Championat 2024 for hingste/vallakker.

Grand Circle 3-års Championat 2024 for hingste/vallakker blev vundet af staldens Kungfufighting og Jan Dahlgaard efter en overbevisende indsats.

Stalden kan hermed tilføje en storløbstriumf til samlingen. Kungfufighting kan med sejren  tilføje 280.500 kr. til præmiekontoen.

Kungfufighting har med i dag startet ti gange i karrieren, hvilket har resulteret i ni sejre og en andenplads. Det er svært at gøre meget bedre, og sikke en hest dette er.

Kungfufighting blev sidste år årets 2-åring i Danmark.

Løbet

Jörgen Sjunnesson var hurtigst ude med Kazio, der indledningsvis tog spids. Det var før Casper M. Nielsen og Knud der lige fik klemt sig ned foran Karat C N med Michael Lønborg.

De første 500 meter afviklede man i 11 tempo, og det fik Michael Lønborg til at gå ud i andet spor med Karat C N, som sidenhen blev sendt fremad. Den manøvre betød at Karat C N kort efter kunne overtage føringen, og samtidig havnede Kungfufighting som første hest i andet spor.

Michael Lønborg og Karat C N afviklede sidenhen 1000 meter efter en 14 notering. Der var pludselig galop for den førende Karat C N, og så overtog Kungfufighting føringen.

Kungfufighting dansede sidenhen væk til sikker sejr i tiden 1.14,8/2060 m. Auto. Andenpladsen til Kazio, mens Kalle May var tredje.

Info

Træner: Peter Rudbeck
Kusk: Jan Dahlgaard

Ejer: Stutteri Hole In One
Opdrætter: Peter Rudbeck

Se løbet her.

Hør vinderinterviewet her.

Vi følger op!