Peter Rudbeck giver en opdatering om stalden

Peter Rudbeck giver her en aktuel status på stalden.

Dowhatyoudodowell har efter en god start i Frankrig været knap så fin de 2 seneste starter. Han har trænet lidt og kommer ud igen inden længe. Vi håber der er fremgang i næste start.

Daniel Autriche fik galop senest, da Rolf satsede reelt fra start. Han gik et enestående løb igen, men det blev ganske enkelt for hårdt og Rolf fortrød løbsoplægget efterfølgende, men kørt er kørt og han har trænet lidt let nu og kommer i et par starter i juni måned på stayerdistancen i Aarhus og ham og Rolf træner godt som de plejer.<

Howlingatthemoon skuffede i Skive efter rygløb, men han hostede meget efter løbet og var nok undskyldt. Han starter næste gang i Made In Denmark i Aalborg først i Juni. Vi forventer markant fremgang.

Kungfufigthing gik et topløb igen senest og faldt på løbsafviklingen. Han starter i Skive næste fredag og derefter GC 3 års kvalifikation også i Skive. Alt er vel med ham og det ser godt ud.

Isadore Ima var ikke til sin fordel i sit prøveløb, men hun slog på vognen og har endvidere trådt harespatten ud. Hun træner fint nu igen og kommer i prøveløb i løbet af de næste 14 dage. Vi har stadig stor tro på denne fint afstammede hest.

Sisi Barosso har vist stort talent, men er i vækst pt. og hun træner roligt. Stor kraftfyldt og flot hoppe som tidligst kommer ud sidst på året.

Lonesomrider træner fint, men er blevet hingstet og fået lidt nykker, håber vi får has på dem igen. Gør vi ikke de inden alt for længe bliver han vallak. Han har fart og styrke til at starte tidlig om han holder hormonerne under kontrol.

Vores M-hopper er ny-fotograferede på hjemmesiden og de ser fine ud begge 2, men de har også noget at leve op til.

Fox On The Run er til bedækning ved Readly Express, Lady Rise ved Maharajah. Nobody får lov at stå over i år, da hun har haft problemer med et forben og vi ønsker ikke at presse den hædershest. Vi satser på hun med kærlig pleje kommer sig og så må vi se til næste år om vi prøver igen, vi håber på det for hun er helt outstanding.

Justlikejessejames prøvede vi seneste i Aarhus, han var ikke god dernede sidste år og det var ikke blevet bedre, men vi måtte prøve det med henblik på eventuel GP start. Han svinger ikke den vej, så det er bare at glemme. Aarhus duede ikke, men han kommer i Skive næste fredag og alt er vel. Vi glæder os til at starte ham igen.