Dowhatyoudodowell med nye opgaver i Frankrig

Tidligere i år blev Stutteri Hole In Ones Dowhatyoudodowell i træning hos Erik Bondo i Frankrig og på fredag starter den igen.

Det er på Vincennes, at hesten er skrevet til start og det bliver med den franske kusk Franck Nivard i sulkyen.

Dowhatyoudodowell starter i løbet Prix Bettina over 2100 m. Auto og det er med en samlet præmiesum på 59.000 euro.

Den seksårige hest er det eneste danske islæt i løbet, og den gør sin femte start siden den kom i træning hos Erik Bondo.

Foreløbigt er det blevet til en tredjeplads som det bedste resultat, men den har også været fjerde og femte i det franske.

Har vundet flere storløbssejre

Erik Bondo er en af de mest succesfulde danskere gennem tiderne. Det er blevet til flere storløbssejre i Italien, Frankrig og Sverige.

Danske Erik Bondo har gennem en lang årrække drevet en succesfuld trænerforretning i Italien. Samtidig har han af flere omgange haft en lige så succesfuld filial i Frankrig. Desuden har Erik Bondo også formået at vinde det italienske trænerchampionat.

Efter otte år som staldmand hos Axel Jacobsen, flyttede Erik Bondo til Italien, hvor det er blevet til utallige triumfer som travtræner.

Han slog sig ned som travtræner i støvlelandet i 1992. Erik Bondo har tidligere trænet Abano As frem til at vinde Europas hårdeste travløb: Prix d’Amerique. Erik Bondo har også haft Ghibellino med i sprinterløbet over alle: Elitloppet.

Prix d’Amerique har Bondo også vundet

I 2016 vandt han Orsi Mangelli med den 3-årige hoppe Unicka og flere storløbssejre er på danskerens cv. Med tre sejre i tre starter lykkedes alt for Erik Bondo på Oslo Grand Prix-dagen i 2017. Finalen i Energima Cup resulterede i overlegen sejr for Turno Di Azzurra med Örjan Kihlström

Det er blevet til gruppe 1-sejr i 2003, hvor Abano As vandt Prix d’Amerique. Det er blevet til gruppe 2 sejre ved Cokstile i 2022 og i 2005 vandt Deerick Di Jesolo et gruppe 2-løb på Vincennes.

Det er blevet til fire gruppe 3 sejre til henholdsvis Calypso Di Poggio, Instict D´Am og ll Wise AS. Den seneste gruppe 3 sejr kom i hus i 2022, hvor danskejet Calypso Di Poggio sejrede på Vincennes.

Udover Dowhatyoudodowell har Erik Bondo yderligere to heste til start på Vincennes. Det er Jag Royal og Canto Dei Venti.

Fotos af

Burt Seeger

Kim Gudmand

Stein Larsen