Dowhatyoudodowell tredje – Tilfreds Rudbeck

Staldens Dowhatyoudodowell (Maharajah) sad fast med alle talenterne på fransk grund. Maharajah-sønnen fik aldrig angrebsplads i slutfasen.

Eric Raffin var godt med fra start og kom ned i andet spor kort efter start. Den franske kusk trykkede sig sidenhen til spids, for at slippe sidenhen.

En perfekt rejse indtil der igen var føringsskifte. Det betød tredje par indvendig for Dowhatyoudodowell undervejs, og trods Eric Raffin hele bagerste sidste tredjedel ledte efter angrebsplads lykkes det ikke.

Eric Raffin fik løftet Dowhatyoudodowell et spor ud få meter før målstregen og tog på denne konto løbets tredjeplads, men med mere løbsheld var det blevet til mindst en andenplads.

Dowhatyoudodowell fik 4.900 euro for indsatsen, som kan ses her. 

 Peter Rudbeck efter løbet

Peter Rudbeck efter dagens tredjeplads.

“Jeg synes der var fremgang i forhold til sidst, og ikke mindst, så var der mere tryk i ham. Jeg synes der var tydelig fremgang og det synes jeg er glædeligt at se.

Han var uden diskussion blevet nr. to, hvis angrebspladsen var kommet. Jeg er godt tilfreds med indsatsen og udtrykket på hesten i dag, fortæller Peter Rudbeck.”

Andenplads til Daniel Autriche

Stalden havde også Daniel Autriche til start i Skive, og her blev det i en tæt opløbskamp til en andenplads. Den sejrsvante traver måtte igen i dag gøre det tunge arbejde, og det var lige ved og næsten.

I dagens prøveløb sad Rolf Jørgensen også bag Isdore Ima. Her fortæller Peter Rudbeck at hesten ramte på vognen og galoperede ca. 100 meter, så det prøveløb er til glemmebogen.