Dowhatyoudodowell til Frankrig

Det danske travmedie Travet.dk, har i dag lavet et interview med Peter Rudbeck, som kan fortælle interessant nyt.

“Dowhatyoudodowell er netop i disse dage på vej til Frankrig og Erik Bondo, hvor vi har fået meget fine droneoptagelser af faciliteterne som virker helt i top.

Dowhatyoudodowell er holdt ved lige træningsmæssig og virker på top, men det er selvfølgelig op til Bondo, hvornår han mener hesten er klar til start.

Vi ser frem til eventyret med spænding, lyder det i dag.”

Om Dowhatyoudodowell

Dowhatyoudodowell var 2020 repræsenteret i Svensk Opdrætningsløb, hvor den nu 4-årige hingst hentede en fjerdeplads og 175.000 sek., Debutsæsonen bød på otte starter og 234.077 kr.

Debutsæsonen blev fulgt op med 10 starter og 557.67 kr. i 3-årssæsonen. Dowhatyoudodowell etablerede sig endnu engang blandt de bedste i den svenske årgang, da hesten var repræsenteret i Svensk Trav Kriterium.

Dowhatyoudodowell leverede en fremragende præstation, og efter galop blev det til en sjetteplads i Svensk Trav Kriterium. Dowhatyoudodowell havde forinden vundet sin Kriterieprøve, hvor hesten så lysende ud.

I 2022 blev det til en sejr i hårdeste selskab, og sæsonen bød på 394.546 kr. I sidste sæson hentede den svenske 11-traver 96.873 kr., og nu gælder det så et ophold i Frankrig.

Dowhatyoudodowell er efter Maharajah

Han var ikke kun en fantastisk væddeløber, men også i avlen har svenske Maharajah for længst slået sit navn fast som den førende avlshingst i Sverige.

Maharajah vandt selv Prix D´Amerique, Svensk Travderby, Olympia Travet og Svensk Trav-Kriterium. I alt bød karrieren på 31 sejre i 59 starter, og præmiekontoen stoppede ved 23.534.423 SEK.

Maharajah har indtil nu produceret derbyvindere i fire forskellige lande.

Det drejer sig om Sverige, Italien, Finland og Spanien.