Fortsat aktivitet i stalden

Peter Rudbeck kan i dag fortælle at man ikke er gået på vinterferie, og de seneste uger har man været aktiv.

Der er lidt ro på i stalden i øjeblikket, som vi har benyttet til at vaccinere, ordne tænder og give ormekur. Vi holder dog nogle af hestene i gang og satser på et par starter mere i år.

Dowhatyoudodowell starter fredag i Aarhus på 2.900 meter og det ser fint ud, selvom konkurrencen er flot. Han starter engang mere i år og planen er herefter stadig Frankrig. Eksperter i det franske mener, at vi med fordel kunne vente til efter nytår, idet propositionerne skulle passe meget bedre for 6-8-årige heste end 5-7 årige heste. Spændende projekt som vi ser frem til.

Howlingatthemoon har ikke lavet noget siden GC 4 års championat, hvor han slet ikke leverede, er blevet vallak og starter ny træning omkring jul.  Vi håber hans nye status kan hjælpe lidt på fokus og motivation. Hesten har utroligt meget mere at byde på.

Justlikejessejames vandt sidst efter kastration og pause, starter igen på lørdag i Aalborg og måske igen efter jul. Går alt vel står den på pause derefter. Vi håber vinteren kan give ham den sidste spændst i kroppen som skal til for at løfte ham det sidste stykke.

Kungfufigthing går mest og blærer sig i folden, hvad han vel også har god grund til – har fået 6 ugers pause og skal også igang igen efter jul.

Isadore Ima følger vores træningsplan og virker stadig stærkere. Følger nu de “gamle” på intervalbanen og det er en meget spændende hest som vi satser på at vise frem engang til foråret.

De 3 åringer træner og opfører sig eksemplarisk.  Om det ender med fugl eller fisk ved vi ikke helt endnu, men der er talent i dem alle 3 og helt sikker noget talent i 2 af dem.

Føllene er godt vænnet fra mødrene og har været nemme at håndtere.  De har fået navne og Nobodys afkom hedder Meandbobbymcgee og Fox On The Runs hedder Manifeellikeawoman.

Alt i alt er vi godt rustet til den nye sæson og som vi nærmer os årets korteste dag ser vi rigtig frem til 2024, fortæller Peter Rudbeck.