Vi vandt Jydsk 2-års Grand Prix

Stalden har i dag vundet Jydsk 2-års Grand Prix 2023 med Kungfufighting (Nuncio)

Vinder: Kungfufighting
Træner: Peter Rudbeck
Kusk: Jan Dahlgaard
Ejer: Stutteri Hole In One

Opdrætter: Peter Rudbeck
Vindertid: 1.17,7/1800 m. Auto
Præmie: 165-500 kr.

Se løbet her.

Løbet

 

 

Løbet blev indledt med en god start fra flere ekvipager, hvor Kobra Shadow gik til spids. Den føring varede dog ikke længe, og så sad Kiwi Shadow kort efter i spids.

Der var tidlig galop for Kingston Flamingo og Kanon Laser, og disse var væk. Kiwi Laser afviklede de første 500 meter i 15 tempo, og feltet havde nu sat sig.

Jan Dahlgaard fangede andet par udvendigt med Kungfufighting, og i sidste sving blev denne sendt afsted i eget angreb.

I en stærk afslutning kunne Jan Dahlgaard sende Kungfufighting forbi de foranliggende til sikker sejr i tiden 1.17,7/1800 m. Auto.

Efter løbet

 

 

– Jeg kunne mærke fra start, at han ikke var helt i rytme, så jeg tog det lidt forsigtigt fra start. Det er en ukompliceret hest, men i dag sled han lidt med travet indledningsvis.

Det blev perfekt for min del at få ryg på Nicklas Korfitsen. Jeg følte i sidste sving, at jeg skulle afsted, og der sidder et godt hoved på ham her.

Vi håber selvfølgelig på at han kan være med fremme fremadrettet, og der er tale om en hest der blot venter på mine signaler undervejs, kunne Jan Dahlgaard fortælle til Bet25.

Peter Rudbeck – Nobody  har aldrig skuffet og hun er en fantastisk hoppe. I avlen og som væddeløber har hun været fantastisk og i dag er hun 18 år gammel.

Det er stort set umuligt at finde hoppe-materiale i den klasse og troen på hende i avlen har vi altid haft.

Howlingatthemoon kommer forbedret til næste start, da han er behandlet for en bakterieinfektion, kunne Peter Rudbeck fortælle til Bet25.

Fotos Ole Hindby.