Nyt fra stalden

Peter Rudbeck har i dag nyt fra stalden.

Væddeløbsstalden

Dowhatyoudodowell har bestemt ikke heldet med sig pt. Startede senest i indledende til ATAK’s fødselsdagsløb og var helt under isen.

Han hostede voldsomt efter løbet og er selvfølgelig undskyldt, har fået behandling for det og virker til at være ok igen nu og træner normalt.

Han kommer til at starte på løbende og skal nok vise sit værd, resultatrækken er helt misvisende.

Vi går og funderer lidt på, at sende ham i træning i Frankrig og muligvis salg derfra.

Howlingatthemoon har også skrantet, blodprøverne viste infektion efter derbystarten og han er også medicineret. Virker langt friskere nu.

Næste start er sprintermesteren på Fyn og derefter Grand Circle I Skive og både ham og ejerkredsen er revanchesultne. 🙂

Justlikejessejames er blevet vallak, da vi føler han løber med håndbremsen trukket. Det er 14 dage siden nu og han er kommet rigtig fint over det. Vi begynder så småt at træne lidt hårdere med ham igen, satser på nogle starter henover efteråret.

Kungfufighting starter næste søndag i Jysk 2 års GP og han har passet sin træning siden Derbyweekenden. Han er en type hest man kommer i rigtig godt humør af, at køre en tur med.😉

Vi glæder os til de næste starter som efter Aarhus er opdrætningsløbet.

Kingoftheroad var lidt under isen i Aalborg, fik dog lidt en hård indledning på løbet, men burde have holdt bedre ved. Vi mistænker han ikke var 100%.

Vi træner videre og han kommer snart ud igen i et rutineløb, for at se hvor han står nu. Har et vist talent og vi håber at han viser det.

Isadora Ima, måler henholdsvis 10 og 15 cm over vores andre 2 åringer og vi har ikke forceret noget. Hun har fået mere energi nu og vi håber væksten er stoppet. Vi øger farten gradvist nu og ser frem til hvad der kommer ud af det.

Laugh And A Half træner nu hver anden dag sammen med Lonesomerider og de er begge rigtig fornuftige og dejlig lærenemme. Har talent for at trave og det plejer at række et stykke vej. Altid spændende med et nyt hold og meget fascinerende at følge deres udvikling.

Sisi Barosso vores sidste åring har fået fjerne en led mus og er så småt i tilkøringsfasen. Går med udbinding og skal snart i vogn. En lækker dame med lidt egen vilje, så mon ikke det nok skal blive godt. Vi følger med spænding afkommene efter Face Time Bourbon som tegner meget lovende.

På avlsfronten er alt som sidst, alle i fol og føllene vokser sig til og nyder de store mængder græs vi er privilegerede med i år.

🍀🐴