Artikel fra Travet.dk

Travet.dk skriver i dag på deres hjemmeside.

Peter Rudbeck har år efter år været med fremme i de danske årgangsløb, og år efter år er der ført talenter frem fra bunden. Netop derfor er det interessant når Peter Rudbeck viser nye heste frem.

Den kommende tirsdag fremviser Peter Rudbeck den 2-årige Kingoftheroad (Dontpaytheferryman), og hvis evnerne er faderen, så er der noget godt i vente.

Vi kan nu også fortælle at Peter Rudbeck den næste søndag lader glansbilledet Kungfufighting (Nuncio) debuterer. Det er en hest, som Travet.dk har fulgt med stor interesse de seneste måneder.

Der er tale om to 2-åringer efter henholdsvis unghestestjernen Dotpaytheferrymann og verdensstjernen Nuncio. Det burde i sig selv borge for kvalitet.

Om de to heste – Kingoftheroad

Kingoftheroad er efter Dontpaytheferryman, der blev årets 2 åring og Årets hest i Danmark 2017. Dontpaytheferryman indledte karrieren ved at vinde sine seks første starter.

Dontpaytheferryman er opdrættet af Peter Rudbeck. Han er efter Cantab Hall og den tidligere tophoppe Nobodybeatsthebeat, som selv indløb mere end 2,8 millioner kroner.

Mor til Kingoftheroad hedder Opera Kronos. Hun har en afstamning helt i top med Delmonica Hanover som mormors mor og utrolig mange fine heste i stammen.

Den kommende tirsdag gælder det prøveløb i Aalborg.

Kungfufighting

Kungfufighting (Nuncio) er klar til karrierens første start. Det fortæller Peter Rudbeck, da Travet.dk fanger ham på en travl fredag.

Faderen Nuncio havde en fantastisk væddeløbskarriere med 42 sejre i 63 starter og en karriereindtjening på mere end 28 millioner skr.

I hans første årgang i avlen fra 2019 er det allerede blevet til flere millionære. Det samme er tilfældet med den efterfølgende årgang 2020.

Kungfufighting er det første startende 2-års afkom efter Nuncio, hvis vi ser på Sverige, Norge og Danmark.

Moderen er ingen ringere end Nobodybeatsthebeat, der sejrede 34 gange i karrierens 76 starter. Hun blev bla. kåret til:

  • Årets hest i Danmark 2007
  • Årets 2 åring i Danmark 2007
  • Årets 3 årige hest i Danmark 2008
  • Årets 4 årige hest i Danmark.

I avlen er hun mor til derbyfavoritten Howlingatthemoon, Dontpaytheferryman, Fox On The Run, Eastboundanddown og løbsauktuelle Justlikejessejames.

I avlen har hendes afkom indløbet 3.365.413 kr.

Nu gælder karrierens første start på Jydsk Væddeløbsbane i næste uge.

Foto Stutteri Hole In One.