Nyt fra Peter Rudbeck

Nyt fra Peter Rudbeck.

Dowhatyoudodowell starter i Aarhus i GP-weekenden, efter det bliver det nogle løb i Sverige, hesten har i den grad manglet løbsheld, men det sidder der lige pludselig – han har topform.

Howlingatthemoon starter selvfølgelig i 4 års GP, starten sidst var første start i prik 8 mdr.  Når man ser på hestens størrelse og attitude, skal man ikke være nogen stor ekspert for at forvente, at han vil gå rigtig meget frem til finalen, hvilket også bliver nødvendig. Vi er meget fortrøstningsfulde med denne hest.

Justlikejessejames har taget banerekordløbet på bedste vis og starter næste tirsdag i GC prøver i Aalborg – har fået et rigtig fint spor og vi ser med spænding frem til løb, hvor han møder nogle af de hidtil bedste. Han er givet også gået frem med starten på Fyn og det ser rigtig spændende ud.

Kungfufighting klarede Aarhus fint i prøveløbet, hvor han havde en fin sidste km. Fin hest, som nok kommer til Aarhus, om vi ikke vælger en anden opgave, for staldlogistikkens skyld.

Kingoftheroad har nu været vallak i en måned op det bliver bedre og bedre, om det fortsætter er det prøveløb i løbet af de næste 3 uger.

Så skulle jeg sig fra Rolf, at han leder med lys og lygte efter et løb til Daniel Autriche, alle løb i hans klasse i Danmark har været 1.600 meter eller med dårlige tillæg. Hesten er fin og mon ikke propositionerne løser sig lige pludselig.

Photo: Burt Seeger.