Rolf tror på topchance

Rolf Jørgensen tager i dag turen fra Skive til Charlottenlund Travbane. Det gør man med en vis optimisme, og optimismen har Rolf Jørgensen også nået at have i.

Det blev til 11 sejre og en sejrsprocent på 52 for 2022. Det er imponerende cifre, men resultaterne er ikke kommet ud af den blå luft, men gennem hårdt og målrettet arbejde.

Rolf Jørgensen har haft en stor andel i Stutteri Hole In Ones stores succes gennem de senere år, og Peter Rudbeck har flere gange fremhævet sønnens store indsats i stalden.

I forbindelse med løbene i Aalborg, hvor Rolf Jørgensen kørte staldens Dowhatyoudodowell fortalte Peter Rudbeck således:

”Rolf gør er kæmpe indsats i stalden, og knokler virkelig for tingene. Han fortjener denne køreture, og samtidig er køreture også en vigtig instans, hvis man skal udvikle sig.”

I dag gælder det Charlottenlund Travbane og n køretur bag Daniel Autrice

Her fortæller Rolf Jørgensen:

”Daniel fik sin sæsondebut klaret på Åby til UG, og han har siden passet sin træning siden da. Det er første gang han skal ud på stayerdistancen, men det tror jeg kun er en fordel for ham.

Han har før startet på 2600 meter, hvor han ikke har været træt i mål. Han skal selvfølgelig være en stor pladschance og uden alt for meget utur på vejen, så forventer jeg også at han er med til at kæmpe om sejren, lyder det fra Rolf Jørgensen.”

Fremagende 2022-sæson

Det blev som kusk og træner Rolf Jørgensens absolut bedste år nogensinde i 2220.. Det blev til 11 sejre i 21 starter som kusk (52%) og 11 sejre i 19 starter som træner (58 %).

Daniel Autrice blev årets sejrshest i Danmark 2022 , samt årets hest på Aalborgbanen 2022.

Ud over disse to fine titler med hesten, så vandt Rolf Jørgensen som kusk amatørchampionatet i Aalborg.

Rolf Jørgensen blev ved Hestesportens Galla kåret som årets Travkomet.

Hesselborg Foto.