Rolf bag Dowhatyoudodowell

Årets komet 2022 sidder i sulkyen bag millionæren Dowhatyoudodowell i sæsondebuten. En sæsondebut, der finder sted på søndag i Aalborg.

Dowhatyoudodowell står overfor en særdeles og spændende 5-års sæson. En sæson der indledes på søndag, og det med Rolf Jørgensen i sulkyen.

Det er første gang Rolf Jørgensen skal køre Maharajah-sønnen i løbssammenhæng. Det er en køretur som han har gjort sig fortjent til, fortæller Peter Rudbeck

“Rolf har fortjent chancen her i sæsondebuten. Han arbejder hårdt for tingende og har udviklet sig kontinuerligt.

Han tror mere på sig selv, og hvis man skal blive endnu bedre, så kræver det køreture. Det får han nu her i sæsondebuten på Dowhatyoudodowell, uddyber Peter Rudbeck.

Om

Dowhatyoudodowell var forrige år repræsenteret i Svensk Opdrætningsløb, hvor den nu 4-årige hingst hentede en fjerdeplads og 175.000 sek. Debutsæsonen bød på otte starter og 234.077 kr.

Debutsæsonen blev fulgt op med 10 starter og 557.67 kr. i 3-årssæsonen. Dowhatyoudodowell etablerede sig endnu engang blandt de bedste i den svenske årgang, da han var repræsenteret i Svensk Trav Kriterium.

I sidste sæson blev det til 394.546 kroner. Det blev bla. til en andenplads på Solvalla, hvilket alene indbragte 217.506 kroner.

Det blev til en enkelt sejr i 2022-sæsonen, som bød på 11 starter.

Foto Hesselborg Foto.