Peter med en update på stalden

Peter Rudbeck kommer i dag med en lille update på stalden.

Løbsstalden

Dowhatyoudodowell fik en uheldig galop på senest, uheld i jobbet han er normalt 100% travsikker. Formen virker fortsat rigtig fin – så vi prøver Axel Jensen’s  mindeløb på Bjerke først i november. Hesten virker rigtig stærk i træningen.

Howlingatthemoon går og småhygger lidt efter sin flotte kriteriesejr – Han starter nok ikke mere i år – vi rider ham til inden vinterpausen, så han er klar til fuld skrue når vinterpausen overstås på et tidspunkt.

Vi har på vores hjemmebane Skive Trav og blive hædret for kriteriesejren og det var en utrolig fin oplevelse – stor cadeau til Skive Trav for denne gestus, det betyder virkelig noget at få anerkendelse fra lokalt hold. Tusind tak. 

Justlikejessejames læner sig op ad en start – han træner flot igen efter vækstperiode og talentet virker helt på niveau med resten af familien. Kommer i november. 

Kungfufighting og Kingoftheroad træner på og er ved at få overskud til også at lave lidt unoder – de virker til at være fine hest begge 2. Isadore Ima var til tilkøring på Bolnæs ved overtagelsen og der bliver hun indtil 1. december, hvor hun skal hjem og følges med “drengene” – det bliver dejligt at få hende “hjem” og vi glæder os. Stefan Arvidsson melder om en klog og talentfuld hest – så vi krydser fingre.

Avlsstalden

Føllene er fravænnede og de 2 hopper fra Stutteri Shadow er rejst hjem.  De 2 danske føl er nyligt chipmærkede uden problemer og så skal vi lige en tur til det svenske og have chipmærket vores svenske opdræt Laugh And A Half. 

Nobody, Opera og Fox On The Run stortrives og vi ser frem til deres 3 føl i 2023. Lady Rise som ikke er bedækket i 2022, skal tidligt afsted i 2023 og det bliver Maharajah som får fornøjelsen.