Rolf tror på en god præstation

Rolf Jørgensen har haft stor succes med svenske Daniel Autriche, som har været noget af et lykkekøb. Det er godt kigget ud af Rolf Jørgensen, som selv betegner købet som “heldigt”.

Da Travet.dk mødte Rolf Jørgensen på Charlottenlund Travbane forleden, var det en rolig og fattet Skive-amatør som oplyste at der selvfølgelig også er noget held med i tingene. Ingen kunne vide på forhånd at Daniel Autriche inden dagens start i Skive skulle stå noteret for otte sejre siden købet.

Det er nemt at snakke om held, men dygtighed, og gode træningsplaner må også med i beregningen. Rolf Jørgensen og resten af familien er dygtige, hvilket resultaterne gennem de sidste mange år tydeligt viser.

Til forskel for resten af søskendeflokken har travet i høj grad grebet Rolf Jørgensen. Rolf Jørgensen færdiggjorde i 2016 handelsskolen og har siden arbejdet på faderen, Peter Rudbecks, stutteri Hole In One.

Det er blevet hele familiens passion at være med i travsporten. Uden hjælp fra familien kunne Peter Rudbeck Jørgensen ikke have travheste, har han tidligere fortalt i et interview med Travet.dk.

Familien har et dobbelthus tæt ved Skive Travbane, hvor Peter Rudbeck Jørgensens forældre bor i den ene ende, og han selv, konen bor i den anden ende. Familiens børn er alle flyttet hjemmefra, og for Rolf Jørgensens del bor han i Skive sammen med sin bedre halvdel Maria Dueholm Svendsen.

Rolf Jørgensen har i år vist fremragende kørehænder og fin taktisk forståelse. Den dygtige skive-kusk er en del af sports mest succesfulde team de senere år.

I dag fortæller Rolf:

“Daniel Autriche gik et utrolig stærkt løb sidste gang i Aalborg. Jeg måtte afsted i 3. Spor med 1200 meter til mål. Samtidig med at jeg kørte afsted i sporene, satte de gradvist tempoet op i front, så det blev så hårdt som muligt for hesten, men han kæmpede hele vejen til mål og afviste alle angreb.

Han skal i dette lille felt være en stor pladschance, men selvfølgelig også en vinderchance, fortæller Rolf Jørgensen.