Flot indsats og sejr i Kriterieprøven for Howling

Rolf Jørgensen og Peter Rudbeck, var glade ovenpå sejren til Howlingatthemoon i gårsdagens Kriterieprøve.

Howlingatthemoon sejrede i tiden 1.13,8/2000 m. Auto. Det er samtidig ny rekord.

I en tæt duel med Knud Mønster og Heavenly Stone trak Howlingatthemoon det længste strå. Det lignede fra sidelinjen at Heavenly Stone var ved at afgøre, men det har sin forklaring.

– Han er på ingen måde trænet hårdt op til denne start, og vi ser frem til Kriteriet om nogle uger. Han har ikke været på toppen frem til denne start, så vi har måtte springe nogle træningspas over.

At han alligevel går ud og vinder mod fine heste, er vi meget stolte og glade over. Det vidner lidt om den kapacitet og den motor vi ved der er i hesten, fortalte Peter Rudbeck i stalden. –Har det ikke fra fremmede

Howlingatthemoon er efter en af de mest succesrige hopper i nyere tid. Nobodybeatsthebeat er en af de dygtigste hopper i nyere tid i dansk træning.  Nobodybeatsthebeat nåede i en flot karriere at blive kåret som årets hest i Danmark, som 2, 3 og 4 åring.

Nobodybeatsthebeat er efter Dream Vacation og hoppen Blue Wave. Moderen Blue Wave lavede ganske få afkom, men trodsblot fire afkom, så var der tale om kvalitet.

Blue Wave lavede seks danskfødte afkom, og disse har formået at tjene 4.074.749 kr. Nobodybeatsthebeat er hoppens bedste danske afkom med 2.896.271 kr.

Nobodybeatsthebeat sejrede 34 gange i karrierens 76 starter.