Opdatering på stalden i dag

Peter Rudbeck har i dag givet en dugfrisk opdatering.

Dowhatyoudodowell, kneb akkurat ikke en plads til finalen i Svensk Travderby, men gik som altid et topløb. Førerhesten bremsede til i sidst sving og det kostede lidt på tempoet og vi tror andenpladsen smuttede på den bekostning. De 2 som var før Dodo var 3 og 5 i finalen. Næste start Aalborg Store pris og hesten virker i meget fin form.

 Howlingatthemoon, leverede også et superløb – vi havde valgt et afventede oplæg, da han i alle sine starter har gået enten spids eller dødens. Hesten var rigtig fin og ramte 2 og 3 par udvendigt, desværre blev ryggen gennem sidste sving en bremseklods og han gik i 4 spor, da der blev sat fart i inderbanen. Gik i 1,06 fart i opløbet med fuld fart over mål. En præstation der var langt bedre end placeringen og det lover rigtig godt for den kommende start som er kvalifikation til kriteriet.

Justlikejessejames, har siden starten i Aalborg vokset næste 5 cm, vildt. Han træner intervaller nu igen og er rigtig fin, men selvfølgelig lidt tung i kroppen. Vi ser om det bliver til flere starter i år for denne fine hest.