Status på stalden netop nu

Peter Rudbeck giver i dag en opdatering på stalden

Væddeløbsstalden

Dowhatyoudodowell har passet sin træning efter Malmø og gik et skærpende arbejde i lørdags, han starter næste tirsdag i derbyprøverne til det svenske derby – vi glæder os vildt til udfordringen og håber det bedste. Alt er vel

Howlingatthemoon gjorde et rigtig topløb i går og var flot anden i Jyske 3 års GP, hesten var harmonisk og roligt og vi fik måske dæmpet rigeligt da han manglede lidt starthurtighed, som måske kunne have gjort en forskel i positionskampen og dermed løbet.

Han har meget udvikling i sig og vi planerer om alt er vel, start i 3 års løbet derbysøndag, han har kriteriet som årets store mål og vi prøver at skrue formen op nu.

Justlikejessejames havde en meget dårlig blodprøve efter Aalborg og var undskyldt, han træner roligt og vi forsøger at øge intensiteten igen nu. Det er en meget dygtig hest med et stort korpus som lige skal fyldes ud til strabadserne.

Kungfufighting og Kingoftheroad er nu i vogn og kørbare – det er gået uden problemer.

Avlstalden

Her har vi kontrolleret de 3 inseminerede hopper og alle var i fol – Jubi og meget forløsende nu ingen var i fol i 2021.

Nobodybeatsthebeat  ifolet Readly Express

Opera Kronos ifolet Calgary Games

Fox On The Run ifolet Calgary Games

Så har året føl fået navne

Hingst efter Power og Earthwindandfire AP, hedder Lonesomerider

Hoppe efter Googoo Gaagaa og Dominque AP, heder Likearollercoaster

 

Hingst efter International Moni og Lady Rise (svensk), hedder Redrighthand