Dowhatyoudodowell hentede 300.000 SEK

Staldens Dowhatyoudodowell er netop blevet nr. to i Prix Readly Express. En fremragende indsats til en værdi af 300.000 SEK.

Det blev det ønskede scenarie som Peter Rudbeck havde håbet på. Det handlede om at fange ryggen på Francesco Zet og netop det scenarie kom til at finde sted.

Jeppe Juel kunne givetvis have fyret mere op under Dowhatyoudodowell fra start, men det var ikke nødvendigt. Francesco Zet og Örjan Kihlström var godt med fra start, og Jeppe Juel fangede dermed ryggen på 11 for 10 favoritten.

Et perfekt løbsscenarie for Dowhatyoudodowell, der kunne se Aquarius Face havne udvendigt på favoritten og i tredje spor blev Jörgen Westholm hængende med Beat Generation inden denne bakkede af.

De første 500 meter blev afviklet efter 1.10,2.

Der var tidligt fremstød fra Donizetti med Magnus A Djuse i sulkyen. Donizetti blev svaret ud af Aquarius Face, og så sad Magnus A Djuse siddende i tredje spor.

Den førende afviklede 1000 meter efter 1.12,0.

Der blev skruet op for tempoet på bagerste langside, hvor Dowhatyoudodowell sad klistret i ryggen på den førende storfavorit.

De forsøgte efter bedste evne, men den er fantastisk denne Francesco Zet, der i dag sejrede for 11 gange i karrieren. Karrieren har budt på 13 starter. I dag var der 600.000 SEK i førstepræmie. Dowhatyoudodowell holdt fremragende ved til løbets andenplads, og endnu en fremragende præstation af den 4-årige Maharajah-søn

Francesco Zet sejrede i tiden 1.11,4/2140 m. Auto.

Info

Dowhatyoudodowell fik 300.000 SEK for andenpladsen.

Dowhatyoudodowell runder 1.5 million SEK i karrieren efter i dag.

Se dagens løb her.