To sejre på Lunden

Familien Rudbeck havde staldens heste klar på dagen, og det blev således til to dagssejre. Rolf Jørgensen og Jeppe Juel kunne således køre først over stregen bag henholdsvis Daniel Autriche (Maharajah) og Dowhatyoudodowell (Maharajah).

Rolf Jørgensen står selv for træningen af svenske Daniel Autriche, som i dag tog sin anden sejr i træk. En offensiv styring bag den 4-årige vallak, som for alvor har fundet melodien efter købet til Skive.

I slutningen af november måned købte Rolf Jørgensen den nu 4-årige Daniel Autriche på auktion. I den forbindelse kunne selvsamme Rolf Jørgensen oplyse:

– Jeg har købt Daniel Autriche for at få mig en hest at køre løb med igen. Daniel Autriche har en god afstamning, lav præmiesum og ikke startet særlig mange gange. Så det var derfor, jeg valgte den.

Jeg har ikke kørt særlig mange løb i 2021, men nu synes jeg at tiden er inde igen. Men der er nu en helt speciel grund til, at jeg ikke har kørt så mange løb i år.

Mit fokus har i denne sæson været lagt på at få hestene på toppen, så det har sin helt naturlige forklaring, fortalte Rolf Jørgensen, som er søn af Peter Rudbeck (Stutteri Hole In One).

Daniel Autriche er en 4-årig vallak, der er opdrættet af Menhammar Stuteri. Han er efter Maharajah og hoppen Jolly Broline. Moderen har leveret flere fine afkom, som samlet har indløbet 660.000 SEK.

Mormoderen Justeen Hall har også være brugbar i avlen. Hoppens afkom har indløbet mere end 2.2 millioner svensker.

Hun har rekord 15 og har senest været trænet af Johan Untersteiner.

Stærk sæsonstart for derbyhåbet

Jeppe Juel var nærmest lyrisk i sejrsinterviewet efter sejren til DowhatyoudodowelL.

Aalborg-træneren tog enkelt spids og styrede sidenhen begivenhederne. En tiltalende sæsondebut for den 4-årige hingst, der sejrede i tiden 1,13,4/2000 m. Auto.

Dowhatyoudodowell rundede med sejren 800.000 i karriereindtjening.

Næste opgave bliver i næste måned på svensk grund – Mere om dette følger.