Hotspot til start i morgen

Fredag eftermiddag gør Peter Rudbeck-trænede Hopspot (Dontpaytheferryman) sæsondebut.

Hotspot er en familieanpartshest og hoppe efter Dontpaytheferryman. Hun viser rigtig fin forståelse for jobbet og har en meget effektiv aktion.

Her på siden kunne vi den 15. marts bringe en opdatering på stalden hos Peter Rudbeck, og i den forbindelse annoncerede den succesfulde Skive-mand, at en forestående start for Hotspot var planlagt.

Her lød det således: ”Hotspot gik et fint rutineløb, hvor hesten blev fornuftigt kørt rundt af kusken – hun starter indenfor de næste fjorten dage og er klar første gang.

Fredag gælder det karrierens tredje start, og i sulkyen sætter Skive-træner Jan Dahlgaard sig.

Faderen leverede fra start

Dontpaytheferryman blev årets 2 åring og Årets hest i Danmark 2017. Dontpaytheferryman indledte karrieren ved at vinde sine seks første starter, og den billedskønne traver blev tidligt udråbt som Danmarks kommende internationale stjernetraver.

I debutsæsonen blev det foruden sejr i Dansk Opdrætningsløb også til sejre i:

  • Mark Ingdams Mindeløb – Breeders Course
  • Jydsk 2-årings Grand Prix

Dontpaytheferryman blev samme år kåret som årets danske 2-åring ved Hestesporten Galla, og samme aften blev hesten kåret som årets danske travhest i Danmark. Debutsæsonen bød på 475.000 kr.

Den efterfølgende sæson bød på 233.500 kr. og en tredjeplads i Dansk Trav Kriterium.

Dontpaytheferryman sænkede året efter rekorden til 1.12,6, og sæsonen bød på sejr i Derbyoptakten på Fyens Væddeløbsbane, hvor Dontpaytheferryman ”dansede” banen rundt.

De seneste to sæsoner har budt på otte starter inden Stutteri Hole In One i februar måned valgte at sælge hesten til Stald Rita, som efterfølgende sendte hesten til Frankrig.