Rolf i sulkyen i morgen

Det er ikke meget, man har set til Rolf Jørgensen i løbssammenhæng, men det har sin naturlige årsag. I morgen sætter Skive-kusken sig op bag nyerhvervelsen Daniel Autriche, når der afvikles løb på Jydsk Væddeløbsbane.

I slutningen af november måned købte Rolf Jørgensen den 3-årige Daniel Autriche på auktion. I den forbindelse kunne selvsamme Rolf Jørgensen oplyse:

– Jeg har købt Daniel Autriche for at få mig en hest at køre løb med igen. Daniel Autriche har en god afstamning, lav præmiesum og ikke startet særlig mange gange. Så det var derfor jeg valgte den.

Jeg har ikke kørt særlig mange løb i 2021, men nu synes jeg at tiden er inde igen. Men der er nu en helt speciel grund til, at jeg ikke har kørt så mange løb i år, som jeg o

Mit fokus har i denne sæson været lagt på at få hestene på toppen, så det har sin helt naturlige forklaring, fortæller Rolf Jørgensen.

Opdrættet på Menhammer

Daniel Autriche er en 4-årig vallak, der er opdrættet af Menhammar Stuteri. Han er efter Maharajah og hoppen Jolly Broline. Moderen har leveret flere fine afkom, som samlet har indløbet 660.000 SEK.

Mormoderen Justeen Hall, har også være brugbar i avlen. Hoppens afkom har indløbet mere end 2.2 millioner svensker.

Daniel Autriche har startet 10 gange i karrieren og står aktuelt med 43.500 SEK.

Han har rekord 15 og har senest været trænet af Johan Untersteiner.

Foto af Burt Seeger.