Chancevurdering Dowhatyoudodowell

I morgen starter staldens Dowhatyoudodowell i Svensk Trav Kriterium, hvor der køres om en førstepræmie på 2 millioner svenske kroner.  Dowhatyoudodowell er tilmeldt præmiechancen, så i tilfældet af en præmie bliver denne doblet op.

Peter Rudbeck fortæller:

– Dodo har klaret turen til Stockholm seneste på bedste vis, vi har trænet let en tre gange og det har virket som det plejer.

Vi rejser i dag og forventer at komme til Stockholm ved 17.00 tiden, det har fungeret rigtig godt ved de andre besøg.

Der er som sagt ikke noget der tyder på at hesten ikke skulle være klar til at præstere som han har gjort hidtil. VI sparede hovene senest og det bliver optimal udrustning lørdag med Tåsko foran og uden bagsko. Vi har trænet med vatudtræk stille og roligt og det bliver også monteret på lørdag.

Hesten har fået/valgt spor 5 og det er ok, han er hurtigere end flere af de indvendig og drømmen er selvfølgelig at komme ind i en god ryg fremme i feltet så smertefrit som muligt.

Der vil givet blive spredning på feltet de sidste 600 meter og formentlig også galopperende heste i jagten på optimering. Hesten har aldrig gået et dårlig løb og håber han gemmer det løb lidt endnu. Har vi det løbsheld som der altid skal til i disse løb virker en top-5-placering absolut inden for rækkevidde, fortæller Peter Rudbeck.