Rudbeck ser frem og tilbage

Kort opfølgning på Howling,

Han er i læring og blev kørt som det skal gøres, fuld fart fra start og fuld fart over mål uden at være træt. Han skal lære tempoveksling og at øge farten i slutfasen så det var perfekt.

Han er stor og hvalpet og skal have lidt hjælp i svingene, men det kommer med starterne og styrken. VI ændrer måske også lidt på skoningen. Nu bliver det jysk 2 års GP næste gang og det ser vi virkelig frem til.

 Chancevurdering Aalborg

Fredag  – Fox On The Run

Fox fik jeg valgt forkert taktik med senest, så det skal hverken kusk eller hest lastes for. Hun er har været fin efter derbyet hvor hun stred fremragende efter et tungt løb. Hun skal kun gøre 3 -4 starter mere i karrieren, så træningen er blevet skærpet for første gang i år og det har virket godt.

Spor 7 er ingen højdespringer, men mon ikke dødens er ledig.  Flower Dust er fantastisk og er hun som senest vinder hun bare igen. Jeg har fidus til Fox denne gang og har de andre en dårlig dag, kan hun godt løbe med helt frem (uden alle 4 sko)

Lørdag – Dontpaytheferryman

Dontpaytheferryman kommer ud i et godt besat monteløb med Maria i sadlen. Færgen er klart opad i form og bliver han ikke for gålysten kan Maria få en god oplevelse. Tror også han er i Top-3.

Han kommer uden forsko og vatudtræk, fortæller Peter Rudbeck.