Kort opsummering på Weekenden.

Peter Rudbeck ser tilbage på derbyweekenden, hvor det blev til sejr og flere fine placeringer for staldens heste.

Hotspot overreagerede desværre da hun skulle accelerere fra det indvendige spor på sprint og det blev en galop, hvor hun desværre generede nogle konkurrenter. Trist for dem – hun får en start snarest muligt – så vi kan få hende ordentligt i gang.

Fox On The Run valgte jeg vi skulle køre i  2. spor med i et forsøg på at vinde, set i bakspejlet skulle vi selvfølgelig have søgt ryggen på Fascination som vi havde mulighed for de første 400 meter og søgt en 2/3 plads. Nu blev det forkert med positionerne og hun blev generet et par gange undervejs. Hun stred tappert og var faktisk slået med 500 meter til mål, men tog alligevel en 5. plads og meget tæt på 4. pladsen.

Fox On The Run har nu kun et par starter tilbage, så venter avlsboksen for denne super stammede hest. Vi kan næsten ikke vente – hun har langt større værdi for os som avlshoppe end som løbshest.

Dontpaytheferryman kommer mere og mere og gik 15,2 fuld vej i snorene og begynder at nærme sig en topform. Vi ser frem imod de næste par starter som også bliver i Monte og mon ikke der snart vanker en sejr – jeg tror det.

Howlingatthemoon kneb den hollandske favorit i sidste skridt efter en meget forsigtig start fra det svære yderspor og udvendig position. Blev kørt forsigtig og egentligt ikke for sejr før de sidste 20 meter, men han gjorde det alligevel og som tidligere skrevet er den hest her noget helt specielt – vi glæder os til fortsættelsen.

Planlagte starter i september måned

Dontpaytheferryman – monteløb på Store Pris Dagen

Fox On The Run – Ålborg Store Pris for hopper

Hotspot – Ålborg 2 års løb, først kommende mandag.

Dowhatyoudodowell, Kriterieprøver Solvalla (med en drøm om en finale)

Hookedonafeling – Prøveløb

Hangonsloopy – Prøveløb

 Mulige starter i September måned

Howlingatthemoon – Breeders Crown Aaby