Dowhatyoudodowell hentede 243.750 SEK

Dagens E3 finale for Hingste-Vallakker er netop afviklet og gav en flot dansk tredjeplads. Staldens Dowhatyoudodowell (Maharajah) er netop løbet over målstregen som nummer tre med Jeppe Juel i sulkyen.

Det var en offensiv Jeppe Juel, der satsede fra start. Det var tydeligt at taktikken var lagt på forhånd, og Jeppe Juel lykkedes til fulde at udføre den i praksis.

Jeppe Juel valgte kort efter at slippe fronten til Per Nordström, der kom frem og spurgte om spidsen bag næstfavoritten Felix Orlando. De første 500 meter blev afviklet efter 1.08,2.

Det gav positionen som første hest i andet spor til Immaniel K, og i andet par udvendigt havnede spilfavoritten Francesco Zet med Örjan Kihlström.

Den førende Felix Orlando afviklede 1000 meter efter tidsnoteringen 1.12,0. Der var angreb på sidste langside fra spilfavoritten Francesco Zet, der i sin ryg fik Herecomestheboom.

Jeppe Juel så på bagerste langside og ind i opløbet fortsat ud til at have noget at køre med bag Dowhatyoudodowell. Per Nordström gav 100 meter før mål Jeppe Juel muligheden for at søge ud i banen og han holdt farten strålende. 

Per Nordström kunne sende Felix Orlando først over stregen i E3-Finalen for Hingste og Vallakker, mens favoritten Francesco Zet tog andenpladsen kort før Dowhatyoudodowell.

Vindertiden for Felix Orlando blev 1.11,6/1640 m. Auto.

Se løbet her.