Peter Rudbeck om weekenden

Peter Rudbeck og Stutteri Hole In One står overfor en interessant weekend. Her skal stalden til Charlottenlund Travbane, og her medbringer man to heste. Søndag sender stalden en debutant ud.

Peter Rudbeck fortæller:

Fredag Lunden

Dontpaytheferryman, har fået spor 10 og da det er amerikanerløb, er det ikke helt overraskende. Hesten har trænet upåklagelig siden monteløbet. Han er med som rejsekammerat til Fox On The Run og har ikke nogen større chance.

Vi håber at han vil fortætte sine fremgange, og vil lave en god afslutning som senest. Han er Ikke noget for vinderspillerne og vi er tilfredse med en præmie samt et godt løb.

Han matches frem imod monteløbet i derbyweekenden og vil have godt af et løb i kroppen.

Fox On The Run, kommer første gang siden GP’sejren. Hun har trænet uden anmærkninger siden løbet, og jeg har ikke vurderet, at der har været brugbare startmuligheder for hende efterfølgende, desværre. Hun kommer som i de seneste starter. Det vil sige i lukket hovedlag og uden alle fire sko. Det er aldrig optimalt med spor 10 og en starthurtig hest og det trækker selvfølgelig ned, men jeg føler ikke, det er nogen større katastrofe. Hun får sikkert et godt rygløb og så må hun vise registret til sidst. Med udgangspunkt i hendes præstationer i år skal hun være en god chance, om der ikke er noget der driller.

Vi er optimister, uddyber Peter Rudbeck.

Søndag Aarhus.

Howlingatthemoon, er en hest af rette støbning.

Han måler nu 1.66, og her er noget at bygge på. Hesten har fin tilgang til tingene, men er i sagens natur lidt hvalpet.

Han har prøvet bilen et par gange i Skive nu og skal prøve den i Aarhus også. Han har alle de kvaliteter, som i mine papirer giver en tophest, og vi glæder os til at starte ham.

Vi er selvfølgelig beviste om, at meget kan gå galt i en debut, første gang i Aarhus osv. Jeg fornemmer, han løber med helt frem uden uheld.