Peter giver en status på stalden

Peter Rudbeck giver her en status på stalden.
 
 
Dontpaytheferryman leder vi lidt efter løb til, han starter nok på derbyprøvedagen på Lunden, derefter monteløbet i derbyweekenden.
 
Fox On The Run har der desværre ikke været brugbar proposition til, så vi har trænet på og det er nu også gået meget godt. Hun træner kontinuerlig og virker til at blive lidt stærkere hele tiden. Det er derbyprøve næste gang.
 
Dowhatyoudodowell er meldt i indledende til den korte E3 på Romme, den 6. august og vi håber på lidt lodtrækningsheld med hesten snart – han går frem fra start til start og det her er en tophest.
 
Howlingatthemoon havde lidt forkølelse op til GP Weekenden i Århus og måtte stå over, han er klar igen nu og starter i Aarhus på 3 års GP dagen den 15. august og om alt går vel herefter i Derbyweekenden. 
 
Hotspot går vi også og gemmer lidt til derbyweekenden – hun får et rutineløb i Ålborg den 9. august, hvor Hookedonafeeling om alt går vel skal i prøveløb. 
 
Hangonsloopy er kommet sig fint efter kastration, har været lidt bange for skygger (og fluer) men der er rigtig fin fart i hesten. Han går prøveløb om alt går vel den 16. august. 
 
Ibegyourpardon går til Jan Dahlgaard imorgen til tilkøring og Justlikejessejames går i udbinding herhjemme og er klar til vogn om fjorten dage.
 
I sidste uge hentede vi vores 2 bedækkede hopper på Ansager, de er endnu ikke konstateret drægtige, men vi krydser fingre for positiv scanning i august ellers vil det være første gang i 15 år vi ikke har nogen af vores egne i fol og det vil være en katastrofe af de store.
 
Ellers holder vi ferie i 3 uger og der er lidt projekter der skal klares, maling i stalden, ny tråd omkring vores plasthegn som desværre har den defekt, at de indstøbte eltråde løsner sig i varmen fra solen – surt  men problemet skal løses eller er der ikke strøm i hegnet og så er hestene alt for hårde ved det.  Håber vi får tid til lidt andet end heste også.  🙂