Stand And Deliver afkom i storløb

Stand and Deliver, der siden 2-årssæsonen har hørt til i toppen af dansk travsport, er efter Kadabra og Ghana Roland. Den vidunderlige traver, er startet forrygende i avlen, og har i dag sit først-startende afkom med i Grand Circle 3-års Championat.

Stand And Deliver, der vandt det danske derby i 2013, kan fredag se sit 3-årige afkom Game On Butcher gøre sin fjerde start i karrieren. De foregående starter, er resulteret i tre sejre og en andenplads.

Game On Butcher har love You-hoppen Shelovesyoubutcher som mor. Shelovesyoubutcher vandt selv tre af karrierens 29 starter og tjente 89.495 kr.

Shelovesyoubutcher er selv efter Spotlite Lobell og hoppen Lucy. Lucy vandt selv fem af 29 starter, og har i avlen lavet flere tiltalende løbsheste.

Hoppen er også mor til Emoji, der tidligere i karrieren har vundet Grand Circle 4-års Championat samt Aalborg Store Pris. Det er ligeledes blevet til deltagelse i Dansk Trav Derby 2020.

Game On Butcher ejes af Stald Butcher A/S og trænes af Ken Ecce. Det er ligeledes Ken Ecce, der varetager køreturen bag den 3-årige hingst i dag.

Det bliver første gang i karrieren, at Game On Butcher møder årgangstoppen.

Det sker kl. 17.19 i dag.

Der venter vinderen 175.000 kr. til vinderen af Grand Circle 3-års Championat.