Update på stalden i dag

Peter giver denne fredag en update på staldens heste. Der er i dag masser af nyt.

Løbshestene

Stand And Deliver, løber og ”blærer” sig lidt på Bornholm og han er en fryd for øjet – fik et lidt tungt løb i dødens senest på 3.000 meter – og selvom han var fin – er det tydligt at hverken 3.000 meter eller dødens er hans kop the mere – og vi forstår ham. Han har bedækket nogle hopper og det er vel kun en spørgsmål om tid før der kommer flere til, hans først startende afkom tegner i særdeleshed lovende.

Dontpaytheferryman har trænet på efter sine fine prøveløb – hesten fungerer fint og starter indenfor de næste 14 dage. (det kan både blive sulky og montestart)

Eastboundanddown er som tidligere nævnt solgt ud af stalden, men køber er ved at lave nye bokse – så vi har fornøjelsen af ham lidt endnu – AG kommer et par gange om ugen og holder ham i gang i hans nye metier som hyggehest.

Fox On The Run, starter lørdag i et af årets absolutte hovedmål Jysk 4 Års GP og vi tror og håber på et godt resultat, herefter står den på klargøring til Hoppederby med mere.

Dowhatyoudodowell, leverede en toppræstation igen i sidste start og har fået lov at hvile en uges tid. Vi genoptager træningen mandag i næste uge og skal til at se os om efter nye opgaver. Han kan begå sig alle steder.

Howlingatthemoon skulle have debuteret i GP Weekenden, men løb i en forkølelse som har forskudt træningen 14, han kommer i et af de nærmeste 2 års løb – han er som Palle Vennekilde ville have sagt det – Fremragende J

Hotspot skal også ud i en start inden alt for længe og det er en hoppe af den helt rette kaliber, hun går sin jobs med Fox On The Run og det er en talentfuld traver, her tror jeg Børge, Lille Lasse, Karl Hermann og jeg får lidt at tage på tourné med.

Hangonsloopy er kastreret efter fremvisningsløbet i Aalborg og er blevet medgørlig, han har også døjet med lidt sommersnue og træner kun langsomt i øjeblikket og hans debut er udskudt til efteråret.

Hookedonafeling bliver alt bedre og bedre (var også tiltrængt). Agerer lidt som moderen og løber og er bange for stort set alt hun ikke har set 20 gange før. Hun kommer i prøveløb i Juli md.

Justlikejessejames og Ibegyourpardon – hygger stadig.

 Avlsfronten

Anacott Steel er pensioneret og går og holder lidt øje med de andre

Nobodybeatsthebeat fik et flot hingsteføl ved Nuncio og er til bedækning ved Maharajah

Opera Kronos fik et flot hingsteføl ved Dontpaytheferryman og er til bedækning ved Nuncio.

Og så går vi og leder lidt efter en ny følhoppe og en løbshest til Rolf, men synes markedet render ligeså stærkt som boligmarkedet i tiden.