Stand And Deliver sejrede

Derbyvinderen fra 2013, Stand And Deliver sejrede for Stefan Lind-Holm i Golden League løbet på Bornholm i dag. Det skete efter en overbevisende indsats af Stand And Deliver, som satte endnu en streg under, at hesten netop nu er den bedste på Bornholm.

Det blev en hæsblæsende start, hvor Stand And Deliver blev budt op til dans af Solon og Niels Kristian Hansen. En duel, som endte med galop for sidstnævnte i en forrygende duel om spidsen.

Stefan Lind-Holm tog efterfølgende tempoet af løbet, og således kunne Stand And Deliver afvikle de første 500 meter i 18 tempo. Intet tempo for banerekordholderen på Bornholm, som så lysende ud fremme i front.

Den første der tog initiativ i løbet, var John Mikkelsen bag formstærke Hazard Sund, som gik ud som første hest i andet spor. Det gav samtidig en ryg til startgaloperende Solon.

I front så Stand And Deliver fortsat gålysten ud, og på sidste langside lod Stefan Lind-Holm den tidligere derbyvinder strække ud. Farvel og tak til konkurrenterne sagde Stand And And Deliver ind i sidste sving, og sejren i tiden 1.17,7/1860 m. Auto kom aldrig i fare.

“Jeg har aldrig haft en hest, hvor jeg fik tårer i øjnene af. Det får jeg af ham her må jeg indrømme.

Han er en fantastisk hest, som efter en opgave som i dag, går direkte hjem og leger på folden som intet er sket. Jeg tænker, at han burde være træt, men det er han bestemt aldrig.

Han er en fantastisk hest, sagde Henriette Jensen i dagens sejrsinterview.”

Se dagens sejr her.

Foto Torben Ager/Travfoto Bornholm.