Velkommen til nyt hingsteføl

Peter Rudbeck, har sagt velkommen til et nyt hingsteføl.

Det er staldens Opera kronos, der har fået et hingsteføl efter Dontpaytheferryman, oplyser Peter Rudbeck til Travet.dk.

Opera Kronos, er efter selveste Viking Kronos, og i avlen er den italienske hoppe mor til Fourfiveseconds.

Trods kun to-tre opdræt i hver årgang er Peter Rudbeck år efter år leveringsdygtig i ungheste, der sætter sine præg på årgangsløbene. Den alenlange meritliste kan først og fremmest tilskrives det faktum, at Peter er en gudsbenådet hestemand.

– Jeg vil gerne indrømme, at jeg kigger lidt på hvad der funker i USA. Jeg vælger sjældent en helt ny hingst. Når man kun laver to-tre afkom i hver årgang, er der ikke plads til at ramme for meget ved siden af. Derfor vil jeg lige se de nye hingste an, har Peter Rudbeck tidligere fortalt.

Dette indslag, er efterhånden et par år gammelt, men her fortæller Peter Rudbeck lidt om hans tanker omkring blodlinjer.

Se mere her.