Dowhatyoudodowell giver oplevelserne

Stutteri Hole In One har en særdeles spændende hest i Dowhatyoudodowell. Her kan du læse Peter Rudbecks tilbageblik på Breeders Crown, samt om den kommende start på hjemmebanen.

Opfølgning sidste start – Dodo Jægersro i Breeders Crown
– Vi fik et rigtig fint løb, men blev desværre fast med alle kræfter. Havde selvfølgelig håbet på en bedre præmie, men præstationen var tiptop. Han gik i mål med kræfter sparet på 1.13,7 i 4 graders varme, småregn og blæsevejr og løber vel 1.13,2 – 1.13,3 med frit i opløbet.
Toppræstation og 10-tal med pil opad igen. Han er virkelig et løfte.

 

Nye starter – Selveste Juleaften på Skive Trav

– Dodo gør sin sidste start inden vintertræning. Vi har fået et fint spor og går generelt ned i modstand denne gang. Hesten virker uforandret fin, og slipper nu for første gang i lang tid for at rejse langt.  
Det er nyt med voltestart, men det virker umiddelbart som om det bekommer ham fint.  Bagspor har han haft flere gange, og det klarer han også.

Vi har stor respekt for de andre i løbet, men synes hesten har fortjent en sejr. Han er gået i mål uden at være brugt op nu de seneste 3 gange i stenhård konkurrence.  Vi håber, sejren kommer her. God chance.

 

PS: Nyt om hele stalden følger inden alt for længe.