Chancevurderinger til Kriteriumsdagen

I forbindelse med de største 3-års løb i Danmark, bringer Stutteri Hole In One to heste til start. Her får du Peter Rudbecks bud på chancerne.
 
– Kriterie Consulation – Fromajacktoaking fra spor 6.
 
Jack er i stadig fremgang og træner godt. Spor 6 giver forhåbentlig et rygløb midt i feltet – så håber vi, han som sidst øger farten op imod mål og tager en god placering. Lille triochance. Han går uændret i forhold til senest.
 
Kriterie Hoppeløb – Fox On The Run fra spor 7 
 
Fox blev desværre sorteper i kvalifikationen, og vi havde startsport 7,8 og 12 at vælge på i finalen. Spor 7 kan gå an, for hesten er hurtig starter. Vi håber at ramme en god ryg. Hesten er blevet kørt pænt nogle gange – men tag ikke fejl, hun tåler sagtens at lave noget undervejs. Hun underpræsterede et par gange først på året, hvor hun var ramt af infektion og brunst, men hun har gået kontinuerlig godt længe. Hesten er uhyggelig hurtig på benene, og får hun udnyttet hendes speed optimalt denne gang, har hun en god triochance. Hun kommer uden forsko denne gang, oplyser Rudbeck.