Opfølgning og kommende start

Så er der igen nyt fra Peter Rudbeck, der ser tilbage på Jydsk 2-årings Grand Prix og frem mod stort 2-års løb i det svenske.

– Opfølgning starter

 

Greatballsoffire satsede jeg med fra svært startspor og ændrede skoningen radikalt, efter en nogenlunde opvarmning fungerede han slet ikke i løbet og var aldeles for let balanceret.  Hesten er undskyldt og går nu til vintertræning, præstationen er udenfor bedømmelse.

 

 

– Kommende starter

 

Åby 7. oktober – Dowhatyoudodowell i Breeders Crown for 2 åringer. Dodo har fået et godt spor 5, møder konkurrenter som man kan forvente i et løb med 175.000 til vinderen. Hesten træner kontinuerlig og forbedrer sig successivt i den store krop.

Konkurrenterne er gode, vi skal rejse langt – men om alt går vel giver jeg ham en god triochance. Vi glæder os til starten, fortæller Rudbeck.