En præmie er godkendt

Søndag har Stutteri Hole In One trukket spor 12 i Jydsk 2-årings Grand Prix. Peter Rudbeck ligger lavt.
 
Kriterieprøver
 
Fromajacktoaking fra inderspor havnede 4 indvendig med favoritten i front, der blev kørt stærkt de sidste 500 meter og han fulgte rigtig fint med og viser stadig fremgang. Han “catcher up” på de 6 måneder han var ude af træningen som 2 års. Ham skal vi nok få stor glæde af fremover. Han får 7 med pil opad både for præstation og forståelse.
 
Fox On The Run ramte den eneste position, hvor hun kunne tabe det løb. Utrolig surt og nu er vi ilde ude med hensyn til startspor i finalen som betyder alt især med hest med hendes starthurtighed. Hun gik i mål med alt i behold og intet at udsætte på hende, så hun får et 10 tal som moralsk vinder 🙂 
 
Øvrige starter
 
I Love Champagne 23. september i Skive og 30. september i Aalborg, en femteplads i Skive, hvor han virkede meget sløv og uinspireret, han har problemer med pasgang ud af volten og får ikke den bedste start når han skal vende for langt ude. I Aalborg var han 4 og gik en tand bedre, men vi er ikke tilfredse med hans motivation. Vi har ingen fejl fundet på hesten og starter på og eksperimenterer lidt med hovedlaget. Han får et samlet 6 tal for de 2 starter.
 
Føler hesten fungerer rigtig godt og har gjort det i en lang periode, nu mangler vi bare noget løbsheld. Eastboundanddown har været virusfri i 3 uger nu og træner for fuldt frem imod comeback og Dontpaytheferryman er også igang, så vi kommer til at starte henover vinteren i år. 
 
Kommende starter
 
Greatballsoffire Jysk 2 års GP har i den grad trukket nitten som spor 12, ingen har rigtig tegnet årgangen blandt de danske 2 åringer endnu,  så alle tager chancen det er vældig sundt, men surt når man har dårlig lodtrækning 🙂 . Greatballs er rullig og grov i aktionen og det slipper givet først til næste år. Vi har lettet ham lidt og prøver at åbne ham lidt hovedlagsmæssig. Han mangler stadig fart og fra dette startspor er den sidste præmie absolut tilfredsstillende. 
 
 
Ny opfølgning mandag, oplyser Rudbeck.