To fjerdepladser i Kriteriumsprøverne

Kriteriumsprøverne havde deltagelse af to heste fra Stutteri Hole In One. Ingen af hestene havde den store succes.

Fromajacktoaking fik et løb i 4. par indvendigt, og da farten var moderat det første stykke vej, havde de fleste noget at skyde med til slut. Hesten viste fremgang og hentede en fin fjerdeplads i tiden 1.16,1a/2000 meter. Det indbragte gode 3.000 kroner.

Fox On The Run var direkte uheldig i sin kvalifikation.
Hoppen fik spids, men da Finest Aveve blev trykket af, valgte Birger Jørgensen at afgive spidsen. Det skulle senere hen vise sig at være en forkert beslutning – idet fronthesten slet ikke helt kunne holde dampen oppe til slut. Stutteri Hole In Ones store håb blev derfor fanget i sækken op mod mål.

Det blev til en fjerdeplads i tiden 1.16,5a/2000 meter og en trøstpræmie på 3.000 kroner. Mere surt kunne det ikke falde ud, hun vinder løbet fra alle andre positioner.