De seneste starter og et salg

Rudbeck ser tilbage på en spændende Derbyweekend, hvor fire heste fra stutteriet gjorde sig pænt bemærket.

 

– Greatballsoffire leverede som forventet. Han hjælper alt hvad han kan, men mangler stadig fart i kroppen. Står noteret med galop, hvilket ikke er korrekt. En tredjeplads havde været dejligt, men han blev “nakket” lige på stregen af super-spurtende konkurrent. Hesten har en rigtig god indstilling, og lærer sig alt mere. Han får et 7-tal for præstationen.

 

Fox On The Run var hurtig ude, og kusken slap helt perfekt til en af de hårdt betroede. Hun gik sidste 1000 meter efter 12,8 og sidste 500 efter 11,0 – og spurtede alt hvad hun kunne. De 2 forreste var rigtig gode på dagen.  Positivt løb og hun forsætter en fin stime. 9-tal til Fox’en.

 

Dowhatyoudodowell havde vi sat næsen op efter sejr med. Han tog enkelt spidsen, og holdt en jævn 17-fart. Gik væk fra konkurrenterne i opløbet, men blev fanget op af en konkurrent fra 3. indvendig som spurtede sylhvast. Vi filer stadig lidt på skoningen, da han kommer lidt på sig selv, men dette er en hest for fremtiden – bare vent. Et fint 10-tal til Dodo. Næste start er svensk Breeders Crown.

 

Fromajacktoaking gik rigtig fremad fra start denne gang, og åbnede 12 de først 500 og 15 på kilometeren. Tabte lidt inspirationen nedad sidste langside, men hang dog på til mål i 15,8 (vinderen løb 15,5). Hesten har rigtig god hjerte og lungekapacitet, og nu bliver det åbent hovedlag fremover, så han kan lære at løbe væddemål. Han får et 7-tal trods alt.

 

Så kan vi oplyse, at Fourfiveseconds er solgt ud af stalden med snarlig afhentning, og der tror jeg, køber får en rigtig god hest til fremtiden, skriver Rudbeck.