Chancevurderinger til Derbyweekenden

En stor weekend venter, og Peter Rudbeck ser to af staldens fire heste med vinderchance. Men inden han når så langt, får I Love Champagne et par rosende ord med på vejen efter sejren i Skive.

 

I Love Champagne, Skive. Fik en fin start, og lærer sig mere og mere voltestart. Rolf blev fornuftigt i ryg og kørte uden problemer forbi i opløbet. Klogt løb af både hest og kusk. Champagnen får et 9-tal for sejren og viser stadig fremgang.

 

Kommende starter

 

Lunden Lørdag

 

Greatballsoffire. Har trænet på siden debuten i Aarhus, og udvikler sige hele tiden. Han er grov i aktionen og  mangler stadig fart i benene, men er opad. Spor 1  er fint, da han er rimelig hurtig fra start. Vi har ændret lidt på skoningen og det har gjort ham knap så ”rullig”. Han gik arbejde sidste lørdag på Skive Trav efter bilen i 1.21,0/2000 meter og det var ok. Gik sidste intervaljob mandag til plussiden. Han går med 4 sko og vi prøver en hovedstang på indvendig side i opvarmningen. Det har fungeret fint i sidste job. Han er en lille triochance.

 

Fox On The Run. Har passet sin træning og gik sidste arbejde i går tirsdag med mersmag. Hun har fået perfekt startspor og kusken bestemmer selv om det skal være spids eller ryg på førende. Vi kører uden forsko – som hun gik i Jysk 3 års Grand Prix. Hun er en triochance, med en vinderchance med lidt løbsheld.

 

Lunden Søndag

 

Dowhatyoudodowell. Træner og har trænet hele tiden som planlagt. Han udvikler sig hele tiden og vi glæder os til starten. Hesten har fået et godt spor 5, er en rigtig hurtig starter og en stærk hest. Hesten går i uændret forspænding og jeg vover pelsen og kalder ham en rigtig god chance.

 

Fromajacktoaking. Gik sidste arbejde med Fox On The Run i går og det var hans bedste arbejde til dato. Han agerer som nævnt lidt urutineret i løbene og mangler lidt løbsforståelse. Vi har kørt i lukket hovedlag hidtil, men forsøger at lukke ham lidt op i opvarmningen og ser hvad der sker. Han er fremadrettet i træningen i åbent hovedlag og han sidder der snart. Har et fint spor 5 og er en triochance med potentiale, vurderer Rudbeck