Ræven har fundet topformen

Ræven (Fox On The Run) har for alvor fundet topformen, og fredag gæster den Fyens Væddeløbsbane. Hesten skal ses med topchance, fortæller Rudbeck. Men inden han når så langt får I Love Champagne et par ord med på vejen.
 
Lørdag Aalborg, I Love Champagne fik en lidt træg start bag en ikke alt for hurtig etter, samtidig trådte han an i pasgang og tabte lidt terræn, efterfølgende et fint løb, hvor de skulle afsted lidt for tidlig. Hesten holdt dog farten godt imod bedre heste end senest. Han forbedrer sig hele tiden. Han får et 7 tal for præstationen.
 
Ny start
 
Odense fredag, her starter Fox On The Run i et 3-års hoppeløb. Fox har fået et fint spor 2 i et lille 6 hestes felt. Hun var fin senest og har bare hyggetrænet og alt virker som det skal. Hun går med forsko denne gang, men det har ikke stor betydning. Hun bør være en rigtig fin chance, anser Rudbeck.