Opfølgning seneste starter

Peter Rudbeck har igen fået varmen, hvilket kommer til udtryk i seneste Update. 

 

– Stand And Deliver, denne herlige kæmpe tog en ny sejr på Bornholm, hvor er det skønt. Han trives og ser ud til at blive behandlet som det han er, en ”Travkonge”. Han får et 11 tal fra Skive.  Vi glæder os til forsættelsen, og drømmer om at finde tid i sommer til at komme over og se til ham i det bornholmske.

 

Fox On The Run leverede en forbedret præstation i Billund, og sled sig til sejr. Hun var ude i en hård åbning, og det tog lidt imod til slut – men hun kæmpede fint og tiden på dagen 15,6/1900 meter var i den bedre ende.  Hun får et 10 tal.

 

Synes stadig, hun virker under hvad jeg forventer af hende. Hun er vokset en del de seneste 3 måneder, men jeg tror det kommer til at gå den rigtig vej nu, skriver Rudbeck – der afslutter sit skriv med en smiley. J