Eightdaysaweek solgt!

Stutteri Hole In One har valgt at sælge vinderen af Dansk Opdrætningsløb 2018, Eightdaysaweek. Det oplyser Peter Rudbeck i seneste Update.

 

 

Aarhus i fredags

 

– Eightdaysaweek fandt meget bedre rundt i Århus, end han tidligere har gjort. Han hægtede hjul med galoperende konkurrent i sidste sving, og der var de andre kørt. Havde været med på en 4.-5.-plads med racingluck. Fremgang, og et 7-tal herfra.


Hesten er for øvrigt solgt, og forlader stutteriet så snart pengene er på kontoen.

 

Eastboundanddown var ukurant på dagen, desværre. Vi har undersøgt hesten her til morgen, og der var desværre nogle meget medtagne bronkier. Hesten segnede næsten efter løbet, og det var der en god forklaring på. Nu behandler vi, og vi står GP-Weekenden over – så vi kan få ham på top igen. Brandærgerligt, øv. Hesten får et-10 tal for at slæbe sig i mål i den tilstand.

 

Fromajacktoaking galoperede på vej mod føring. Lavede stor ophentning, og var vel vinderen i fejlfrit løb. Utur, men han er lidt i lømmelalderen: Kapaciteten er helt ok, og han kommer næste gang i 3 års-prøverne. Præstationen er til et 9-tal.

 

Aalborg søndag

 

Dontpaytheferryman måtte desværre udgå med en mindre forstrækning af en sene på venstre forben. Nu venter 6 – 8 ugers pause. Surt, surt.

 

Billund torsdag

 

Fox On The Run har fået et godt startspor i et fint felt. Hun har skuffet hidtil i år, og vi vil gerne se hende levere et forbedret indtryk inden 3 års-prøverne. Træningen er fin – men vi vil se hende vise det også. Vi tror, og håber på en top 3-placering, skriver Rudbeck.