Chancevurderinger til Musketerdagen

Der bliver væddeløb for alle pengene, når Skive Trav mandag dækker op til deres største løbsdag. Stutteri Hole In One er klar med tre heste, og Peter Rudbeck giver her sine bud på chancerne, men først en update fra senest.

 

Løbsstalden

 

– Stand And Deliver leverede igen på Bornholm – han er og bliver en ener – vi ser frem til fortsættelsen. 11 med pil opad herfra 🙂 

 

Dontpaytheferryman skulle have gået rutineløb, hvilket ikke var muligt – så vi valgte en håbløs proposition i Ålborg for at få løb i kroppen. Hesten fungerede ok, han gik med fast vat og ørehætte og virkede tung i bagdelen. Han var ikke tunet til det løb og han får kun et lille 7 tal.

 

Eightdaysaweek måtte slettes, men er klar igen – vi starter snarest muligt så vi kan få løb i kroppen – det har været meget problematisk at få planlagt et ordentligt opstarts oplæg på hestene – nærmest håbløst.

 

Nye starter

 

Eastboundanddown i Frosty Hannovers Mindeløb, hesten har trænet upåklagelig efter sin årsdebut. Vi har fået et godt nummer og jeg fornemmer og forventer at hesten er gået frem i forhold til sidst. 

Vi har fået et fint startspor og hesten er hurtig fra start. Han kommer i samme udrustning som senest, hvilket vil sige uden alle 4 sko. Vi prøver muligvis med vatudtræk, men umiddelbart venter jeg helst med det. 

Hesten er stadig lidt for rund om maven til at have topform, planen er det kommer lidt senere på året. Konkurrenterne er så gode som man kunne forvente – han løber med frem igen. 

 

Dontpaytheferryman i Lord Valentines Mindeløb, han var tung senest – men virker opad i træningen. Vi laver ændringer til denne start, hvor han kommer med Murphy-Blænder eller hovedstang på indvendig side og uden ørehætte. Han kommer uden alle fire sko og han vil givet levere væsentlig bedre denne gang. Vi har et ok spor 9 og er i første omgang tilfredse med han går fremad og gerne med en præmiegivende placering. 

 

Fox On The Run starter i 3 års Hoppeløb fra et godt spor 1, hun var bedrøvelig dårlig senest – men vi fandt ting at rette og håber det er på plads nu. Hun møder nogle af de bedste i årgangen og jeg glæder mig til at se styrkeforholdet nu. Birger bestemmer selv om han kører spids eller ryg, da hun er meget starthurtig. Hun var dårlig senest – men mon ikke det er bedre til denne start. Hun er selvom vi fik bøllebank senest en triochance og en lille vinderchance om alt er som det skal være denne gang.

 

Kommende Starter

 

I Århus de 3. juni starter

 

I Prøveløb – Dowhatyoudodowell – se op for den 🙂

1. løb – Fromajacktoaking – nærmere om chancen senere, oplyser Rudbeck.