Dontpaytheferryman lidt under pari

Dontpaytheferryman lidt under pari. I dag endte hesten på en 7. plads som gav en lille madlap.

Selvom hesten ikke var gearet til noget præstation og var ude for at få en udblæsning  er han et stykke fra topformen…

I dag var hesten udstyret med bagspor og da der blev lagt hårdt fra land (1.10,2/500 – 1.12,6/1000 meter), skulle han normalt have noget at byde ind med i slutfasen. Det var ikke tilfældet og i sidste sving anede man, hvor det bar hen. Birger Jørgensen søgte indvendigt og op langs opløbet lagde Dontpaytheferryman sig ned i selen og holdt mest farten.

En lala præstation, men hesten har haft et større nyreslag for 3-4 uger siden og selvom muskelværdierne er normaliseret har træningen været på lav niveau. Temperamentsmæssig var det et stort plus i forhold til tidligere og vi må arbejde videre og tro på hesten. I dag var han udstyret med fast vat og ørehætte, det ændrer vi på næste gang. Vi prøver at bygge ham op igen med nogle forsigtige løbsoplæg og det kan blive en lang proces, men det tager vi med. 🙂