Lidt under forventet på Fyn

Stutteri Hole In One går altid efter sejr, når de bringer heste til start, og dagens resultater på Fyens Væddeløbsbane levede ikke helt op til forventningerne.

Fourfiveseconds lagde for allerede i 1. løb, et 3 års hoppeløb – “Made in Denmark”.
Jan Dahlgaard prikkede starten perfekt, og Fourfiveseconds strøg til front. Tempoet var pænt undervejs: 1.18,8/500 og 1.18,6/1000 meter.
Hoppen virkede noget gå-lysten, og det kom til at hævne sig til slut. Allerede ved indgangen til sidste sving måtte Dahlgaard animere Fourfiveseconds – og da hestene var midt på opløbet, var der udsolgt.
Fourfiveseconds holdt hjem til femtepladsen i tiden 1.19,3, og fik 4.000 kroner for bedriften.
Måske en hest der er bedste med rygløb?
Senere på dagen oplyste Peter Rudbeck på Racing Live, at hesten efter starten havde noget snot-lignede i næseborerne. Så måske er der en anden forklaring.

Lidt bedre gik det for Fox On The Run.
Hoppen gik ligeledes til spids, og afviklede de første 500 meter efter 1.14,9. Steen Juul havde en klar Fly High Shadow til start, og tidligt kom denne frem udvendigt.
Tempoet de første 1000 meter var 1.17,4 – og hele tiden blev Fly High Shadow holdt til ilden.
Ned af sidste langside gik det rigtig stærkt, og Fly High Shadow overtog nu spidsen fra Fox On The Run – der forsøgte at hænge på.
Fly High Shadow afviklede de sidste 500 meter efter 1.12,9 – og det bragte den en overlegen sejr i flotte 1.15,2a/2140 meter.
Fox On The Run manglede tilsyneladende løb i kroppen, og måtte til slut lade sig passere af Faststone.
Tredjepladsen indbragte 5.000 kroner.